Nieuws

Hieronder vind u het nieuwsoverzicht van Interdam Projects.

InterDam wint Aluminium Benelux Award

Tijdens de vakbeurs Gevel 2014 in Ahoy hebben we de Benelux Aluminium Award in ontvangst mogen nemen voor het project Dreamhouse te Rotterdam.

De vakjury was unaniem in haar beoordeling. Rotterdam is weer een markant, duurzaam gerenoveerd gebouw rijker. Vanaf de start kende het project een goede samenwerking tussen de partners, Vincent Panhuysen van Claus & Kaan Architecten, Sven Molkenboer van MBM advies en Steven Manhave als opdrachtgever, waarbij Koninklijke van Waning verantwoordelijk was voor de bouwkundige renovatie.

De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig, duurzaam gebouw, waar de liefde en aandacht voor details vanaf spat. InterDam is verantwoordelijk geweest voor de detailengineering, productie en montage van de complete gevels van dit project.

Berend Groeneveld is dankbaar deze prijs in ontvangst te nemen, "we werken graag mee aan speciale spraakmakende projecten. Het zit in ons DNA om uitdagingen niet uit de weg te gaan maar juist op te zoeken en tot een goed einde te brengen. het was een hele opgave om binnen het budget aan alle wensen van de architect en opdrachtgever te voldoen maar het resultaat mag er zijn!", aldus de trotse directeur van InterDam.

rsz dream_house_rotterdam20130531_0236 award winnaar bedrijfsgebouwen dreamhouse rotterdam     

Het project 'Dreamhouse' aan de Karel Doormanlaan
te Rotterdam

Steven Manhave (Manhave Vastgoed) en
Berend Groeneveld (InterDam) nemen de prijs
in ontvangst van Fred Schoorl (directeur BNA)

Stem op ons project!

Ons Dreamhouse project is genomineerd voor de Reynaers Projectprijs. Neem een kijkje via onderstaande link en steun ons door op dit project te stemmen.

winkelpanddreamhouse


Verbouwing InterDam

Beste relatie,

Het team van InterDam mag met trots melden te zijn verhuisd naar het nieuwe onderkomen binnen het bedrijfspand aan de Benedenrijweg 186 te Ridderkerk. Na de bouwvak vakantie zijn we nu allemaal aan het settelen en eigen maken van de werkplek. Zie hieronder de foto's die u een idee kunnen geven over 'nieuwe'pand.

Met vriendelijke groet,

Team InterDam

 

rsz foto2